Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 10 yıl vadeli atölye satışları başladı

Dilovası Modern Sanayi Sitesi, Türk sanayisinin en modern projesi olarak hayata geçmektedir. Proje Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 350 bağımsız üniteden oluşan projede farklı büyüklükte atölyeler bulunmaktadır. Satışları başlayan atölyeler hakkında merak edilenler, özellikleri ve vadeli ödeme seçenekleri hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekare inşaat üzerinde inşa edilmektedir. Bu alanda 19 adet ofis, 24 adet dükkan ve 307 adet atölye bulunmaktadır. Atölyeler 300 metrekare ile 1500 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Atölyelerin tamamı yüksek tavanlıdır. Ayrıca geniş aks aralığına sahiptir. Bütün dairelerin ön kısmında yarı açık yükleme alanı vardır. Bu sayede atölyelere ham madde indirilmesi ya da atölyelerden ürünlerin araca yüklenmesi daha kolaydır. Ağır yükleri taşımak için yüksek taşıma kapasiteli vinç sistemleri altyapısı bulunmaktadır. Proje çevreci bina yapısına sahiptir. Yağmur suyu depolama ve güneş enerjisi özellikleri bulunmaktadır.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi dikey ve yatay birleşmeye uygun modüler yapıya sahiptir. Site içinde ihtiyaçlara yönelik sosyal donatılar bulunmaktadır. Araçların park edilmesi için hem açık hem kapalı otopark alanı vardır. Site içindeki bütün bağımsız bölümlere yüksek araçların ulaşma imkanı bulunmaktadır.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi satışları

Proje konumu yaşam merkezleri ve lojistik alanlara yakındır. Deniz manzarası bulunan site hem doğal hem modern özelliklere sahiptir. Projenin yapımcı firması olan Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş, Halkbank ile ortak olarak satışlarda kolaylıklar sağlamaktadır. Şu anda atölyeler lansmana ve iş dünyasına özel 10 yıl vadeli kredi imkanı ile satılmaktadır. Halkbank tarafından sağlanan bu avantaj hakkında detayları bankalardan ya da firmadan alabilirsiniz.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi yapılarının inşaatı devam etmektedir. Ofisler ve atölyelerin 2025 yılı 4. çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede yer alan atölye ya da mağazaların fiyatları hakkında bilgi verilmemektedir. Bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0262 225 29 20 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan proje hakkında merak ettiğiniz bilgileri alabilir siz de modern sanayi sitesi içinde yerinizi alabilirsiniz.

Diğer proje kampanyalarına göz atmak için tıklayınız