Kategoriler
Proje Haberleri

Dimora Center Bursa ofis ve daireleri satışta

Dimora Center Bursa konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Beydağ & İnt Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar ofis ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi 29 Ekim Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bursa konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip ofisleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında asansör, yangın merdiveni ve merkezi yangın /söndürme sistemi vardır. Bunları yanı sıra otopark, güvenlik, jeneratör, su deposu gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Proje, 2 bloktan meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında ofislere de yer verilmiştir. Daireler 1+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri 70 metrekare olarak tasarlanmıştır. Dükkanlar ise 140 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Dimora Center Bursa fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 ofisler 1 milyon 200 bin TL,

70 metrekare 1+1 residence daireler 1 milyon 175 bin TL,

140 metrekare brüt alanlara sahip dükkanlar 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Dimora Center Bursa nerede yer alıyor?

Konut projesi, Nilüfer’in 29 Ekim Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 441 02 99 ve 0(542) 742 84 38 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…