Kategoriler
Proje Haberleri

Dinler Sitesi lansman fiyatları ile satışta

Dinler Sitesi Bursa Nilüfer’de yer alan bir projedir. Bölgede çok sayıda beğenilen projesi bulunan Karnur İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Firmanın en yeni projelerinden birisi olma özelliğindedir. Aynı zamanda şu anda lansman fiyatlar ile satışları devam etmektedir. Satışta bulunan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında diğer merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Dinler Sitesi 5 katlı tek blok şeklinde yükselmektedir. Bu blokta toplam 22 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2 oda 1 salon olarak hazırlanmaktadır. Bütün daireler aynı özelliklere sahiptir. Dairelerin biri büyük biri küçük olmak üzere iki adet balkonu vardır. Bu her iki balkonda da hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Konutlarda ortak banyonun dışında ebeveyn banyosu da vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Salon ve banyo birbirinden ayrıdır. Odalar geniş ve yüksektir. Kışın ısınmak için yerden ısıtma sistemleri mevcuttur. Yazın ise serinlemek için klima kullanılmaktadır.

Dinler Sitesi içinde araçları park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Bu açık otopark alanına hem site sakinleri hem de gelen misafirleri araç park edebilir. Site içinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzu hem yetişkinler için hem çocuklar için ayrı ayrıdır. Çocuklar için ayrıca özel çocuk oyun alanı da bulunmaktadır. Yetişkinler için de özel dinlenme alanları ve sosyal dinlenme yerleri bulunmaktadır.

Dinler Sitesi daireleri fiyatları

Projede şu anda lansman fiyatları üzerinden satışlar gerçekleşmektedir. Daireler 2 oda 1 salondur. Brüt 115, net 90 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 1 milyon 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları ve ödeme avantajlarını firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz.

Dinler Sitesi daireleri lansmana özel avantajlı fiyatlardan satılmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 256 08 00 ve 0 (224) 444 85 16 sabit telefonları bulunmaktadır. Ayrıca 0 (549) 529 19 19 cep numarası da mevcuttur.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız