Kategoriler
Proje Haberleri

Diva Residence Adana satışları devam ediyor

Diva Residence projesi doğa ile iç içe konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Adana’nın Kozan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İskender Bozkurt İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.718 metrekarelik arsa alanı üzerinde her biri 8 katlı 2 blok yükselmektedir. Bloklardaki daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İskender Bozkurt İnşaat güvencesi ile tasarlana proje 6.718 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede her biri 8 katlı 2 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairlerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairlerin büyüklüğü brüt 150 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlarda çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, futbol sahası ve basketbol sahası, çocuk parkı, 200 metrekarelik kreş, 200 metrekarelik etkinlik salonu ve mescit bulunmaktadır. Her blokta 2 adet 5 kişilik asansör yer almaktadır. Bununla birlikte hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Diva Residence konumu hakkında

Proje, Adana’nın Kozan İlçesi Şevkiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde sağlık kurumları ve spor salonu yer almaktadır. Bununla birlikte dolmuş güzergahında yer almaktadır.

Diva Residence fiyatları ne kadar?

Diva Residence projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (322) 515 66 33 veya 0 (532) 369 66 95 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…