Kategoriler
Proje Haberleri

Diyarbakır Ay Park Yaşam Evleri satışları devam ediyor

Diyarbakır Ay Park Yaşam Evleri projesi lüks yapısı ve modern yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ay Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 24.300 metrekarelik inşaat alanı içerisinde 4 blok, 112 adet daire ve 8 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

24.300 metrekarelik inşaat alanı içerisinde 4 blok, 112 adet daire ve 8 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 176 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 149 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor alanları, kamelyalar, barbekü, süs havuzu, yeşil alan ve geniş peyzaj alanı bulunmaktadır. Üstelik yük ve yolcu asansörleri ile tam besleme jenaratör gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulanmaktadır. Birinci sınıf duvar kağıtları ile dekoratif asma tavan uygulaması yapılmaktadır.

Diyarbakır Ay Park Yaşam Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Diclekent Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Diyarbakır Ay Park Yaşam Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 176 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.450.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 408 53 94 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…