Kategoriler
Proje Haberleri

Dkd İmre Kartal satışta

DKD Grup, Kartal Atalar Mahallesi’nde yeni bir konut projesi başlatmıştır.  Konut projesi İstanbul, Kartal, Akasyalar sokakta yer almaktadır. Kartal konut projesi, kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapılmaktadır. Dkd İmre Kartal projesi lansman fiyatları ve esnek ödeme seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Satılık konut tipleri neler, ne zaman teslim edilecek? Fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Kartal, Atalar Mahallesi’ndeki arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Arsa alanı üzerinde tek adet konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca bu tek adet konut bloğunda toplam 10 adet daire yer almaktadır.

İstanbul konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin büyüklüklerine bakıldığında ise 78 metrekare ile 100 metrekare değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 78 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler brüt 100 metrekare büyüklüğündedir.

Konut projesinde jeneratör, ses yalıtımı, kablo tv, asansör yer almaktadır. Ayrıca projede asansör, hidrofor, kamera sistemi, ısı yalıtımı, kapalı otopark gibi özellikler yer almaktadır.

Dkd İmre Kartal fiyat listesi

Konut projesinde daire fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projede satılık daire fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

78 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

100 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca proje, lansman fiyatları ve esnek ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Dkd İmre Kartal projesi nerede?

Lütfü Kırdar Hastanesi’ne yürüme mesafesinde bulunan Dkd İmre Kartal projesi, metro, Marmaray, tren istasyonu, çarşı, marketler, alışveriş merkezleri ve havaalanı gibi birçok önemli ulaşım ağının yakınında bulunuyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için 0538 070 55 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…