Kategoriler
Proje Haberleri

Dnr Park Yunuseli satışları devam ediyor

Dnr Park Yunuseli projesi Özemin İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Yunuseli Mahallesi’nde yer almaktadır. Bursa konut projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Söz konusu proje ne zaman teslim edilecek, konut tipleri ve büyüklükleri ne kadar, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Yunuseli Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bursa konut projesinde toplam 50 adet daire yer almaktadır. Ayrıca bu daireler 2 adet konut bloğunda yer almaktadır. Bloğun birinde 26 diğerinde ise 24 adet konut yer almaktadır. 50 adet dairenin yer aldığı konut projesindeki daireler 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler büyüklük olarak brüt 120 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3+1 tip daireler büyüklük olarak ise brüt 160 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Konut projesinde zeminde C30 sınıfı beton kullanılmıştır. Projede ayrıca kapalı otopark, açık yüzme havuzu, sosyal aktivite alanları yer almaktadır. Ayrıca basketbol sahası gibi alanlar proje içerisinde yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak ise projede yer alan daireler yerden ısıtmalı olarak tasarlanmıştır.

Dnr Park Yunuseli fiyatları ne kadar?

Söz konusu konut projesinde toplam 50 adet konut yer almaktadır. Konutların fiyatları, dairelerin tipi ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 2 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Dnr Park Yunuseli nerede yer alıyor?

Konut projesi Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Yunuseli Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje camiye, marketlere, otobüs duraklarına yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi eğitim kurumlarına ve park alanlarına da yakın konumda yer almaktadır.

Dnr Park Yunuseli projesi, modern ve konforlu bir yaşam sunmak için ideal bir seçenektir. Konumu, özellikleri, fiyatları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çeken bu proje, siz ve aileniz için mükemmel bir yaşam alanı olabilir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için iletişim bilgilerini kullanarak proje yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0542 161 61 69 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Projedeki daireler ne zaman teslim edilecek?

Teslim tarihi hakkında detaylı bilgi almak için proje yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Hangi konut tipleri bulunmaktadır?

Proje içerisinde 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar bulunmaktadır.

Satılık daire fiyatları ne kadar?

Konutların fiyatları, tipine, büyüklüğüne, kata ve cephelerine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı fiyat bilgisi için proje yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Proje hangi inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir?

Özemin İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Dnr Park Yunuseli projesi çevresindeki olanaklar nelerdir?

Proje çevresinde camiler, marketler, otobüs durakları, eğitim kurumları ve parklar gibi birçok olanak bulunmaktadır. Detaylı bilgi için projeyi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…