Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Evleri 3 Çekmeköy’de yükseliyor

Doğa Evleri 3 Çekmeköy projesi İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Merkez Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Yalçınkaya İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Çekmeköy konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Tek adet konut bloğunda ise 1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1 ve 5+2 tip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Yalçınkaya İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede 6 katlı tek blok yükselmektedir. 6 katlı tek konut bloğunda ise toplam 25 adet mesken yer almaktadır. Çekmeköy konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1 ve 5+2 konut tipleri satışa sunulmaktadır. Projede yer alan 2+1 konutların brüt büyüklüğü 90 metrekare olup, net büyüklükleri 85 metrekaredir. Söz konusu kont projesinde kameralı güvenlik, uydu, kablo tv, ses yalıtımı ve ısı yalıtımı bulunmaktadır.

Çekmeköy konut projesinde kapalı otopark, kapıcı dairesi asansör ve su deposu yer almaktadır. Ayrıca dairelerde duşakabin, yangın alarmı, fiber internet sistemi yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca alarm sistemi, görüntülü diafon gibi özelliklerde yer almaktadır.

Doğa Evleri 3 nerede yer alıyor?

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi’nde yer alan konut projesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konut projesi Çekmeköy merkezine yakın konumda yükselmektedir. Projede yer alan konutlar doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Konut projesi anayola, minibüse, dolmuş durağına, metroya ve caddeye yakın bir bölgede yer almaktadır.

Konut projesi Mülkiye sokak üzerinde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi Macro Center AVM’ye, spor salonlarına, cafe ve benzeri alanlara yürüme mesafesindedir. Ayrıca Çekmeköy seyir tepesine ve toplu taşıma alanlarına da yürüme mesafesindedir.

Doğa Evleri 3 fiyatları ne kadardır?

Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan nitelikte tasarlanan Doğa Evleri 3 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1 ve 5+2 olmak üzere farklı daire tiplerinin satışları başlamıştır. Daire fiyatları, daire tiplerine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre fiyatlar değişmektedir.

Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip meskenlerin fiyatları 3 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0539 381 53 41 veya 0216 640 06 52 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…