Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Life Konutları lansman fiyatlarıyla satışta

Doğa Life Konutları Ortaca projesi doğa ile iç içe olup ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dörtyol İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 32 adet konut yer almaktadır. Rezidans kalitesinde olan bu konutların 28 tanesi 2 artı 1 normal daire, 4 tanesi 2 artı 1 dubleks villa seçeneklerine sahiptir. Üstelik bu dairelerin 5 adeti kademeli şekilde lansman fiyatına satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dörtyol İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen rezidans kalitesinde olan proje içerisinde 32 adet konut yükselmektedir. Bu konutların 28 tanesi 2 artı 1 normal daire, 4 tanesi 2 artı 1 dubleks villa tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Kablo TV, ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Doğa Life Konutları nerede yer alıyor?

Proje, Muğla’nın Ortaca İlçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kaymakamlık karşısı, dağ yamacında doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Muhitinde eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Doğa Life Konutları fiyatları ne kadardır?

Doğa Life Konutları Ortaca projesinde daireler kademeli şekilde olarak 5 adeti lansman fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (545) 286 14 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…