Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Park Bahçecik Mart 2023’te teslim

Doğa Park Bahçecik projesi konforlu yapısı ve huzurlu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Yavuz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.441 metrekarelik arsa alanı üzerinde 12 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yavuz İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 3.441 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamın müstakil yapıda 12 adet villa yer almaktadır. Konutların 10 tanesi ikiz, 2 tanesi ise müstakil villa konseptine sahiptir. Söz konusu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Villalar 200 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Tüm villalar 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur.

Proje alanının 2.400 metrekarelik bölümü yeşil alanlara ayrılmıştır. Bununla birlikte her villanın kendine özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Tüm villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte bütün konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, barbekü, çamaşır odası ve küvet gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Tüm villalarda geniş teras alanları yer almaktadır.

Doğa Park Bahçecik konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Kılıçarslan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumu ile dikkat çeken proje deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Projenin civarında market, park, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi alanlar bulunmaktadır. Bununla birlikte metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Doğa Park Bahçecik fiyatları ne kadardır?

Sınırlı sayıdaki villaları ile satışa sunulan Doğa Park Bahçecik projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar konutların büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Brüt 205 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutlar 4.800.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise 30 Mart 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(262) 343 50 53 veya 0(532) 320 46 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…