Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Park Bahçecik satışları devam ediyor

Ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısıyla Doğa Park Bahçecik konut projesi sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Başiskele İlçesinde yükselen proje Yavuz İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Doğa Park Bahçecik Villaları Ne Gibi Fırsatlar Sunuyor

Proje, Başiskele İlçesi Seymen Mahallesi üzerindeki 3 bin 441 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Doğa Park Bahçecik kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villaların içlerinde giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, teras, barbekü alanı, küvet, görüntülü diafon gibi olanaklar bulunmaktadır.

12 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Doğayla iç içe yer alan her villanın müstakil bahçesi bulunmaktadır. Projenin 2 bin 400 metrekarelik kısmı yeşil alana ayrılmıştır. Açık otoparkı ve peyzaj alanlardaki detaylarıyla ev sahiplerine eşsiz bir lüks ve konfor sunulmaktadır. Kocaeli villa projesi kapsamında toplam 12 adet dubleks villa yer almaktadır. Villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar brüt 205 metrekarelik alana sahiptirler.

Bahçecik Villa Projesinde Fiyat Tablosu

Villa projesinde villa fiyatları villaların bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir.

Bu kapsamında satışları devam eden;

Brüt 205 metrekare alana sahip villaların fiyatları 2 milyon 550 bin TL’den başlayıp 3 milyon 450 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Villa projesi nerede yer alıyor?

Villa projesi, Kocaeli’nin en gözde yerleşim birimlerinden olan Başiskele, Seymen Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda sağlık kurumları, eğitim kurumları, park, alışveriş merkezi, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 343 50 53 ve 0532 320 46 53 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…