Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Park Evleri Bursa satışları başladı

Doğa Park Evleri Bursa projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Doğal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 5.000 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılmış 8 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5.000 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılmış 8 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare ile 149 metrekare arasında değişmektedir. Proje, birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, kafeterya, kamelyalar, toplantı salonları, market ve mağazalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör ve ortak alan jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Asmolen tavan sistemi ve klima alt yapısı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Doğa Park Evleri Bursa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin merkezinde doğayla iç içe, kolay ulaşım ve çeşitli sosyal donatı alanları ile yüksek prestijli bir projedir. Muhitinde çocuk parkı, yürüyüş alanları, sosyal tesisler, vergi dairesi, halk eğitim merkezi ve emniyet müdürlüğü bulunmaktadır. Bununla birlikte temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market ve semt pazarı mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Doğa Park Evleri Bursa fiyatları ne kadardır?

Doğa Park Evleri Bursa projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 130 ile 149 metrekare arasında olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.950.000 TL ile 2.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 453 23 00 TL ile (541) 273 23 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…