Kategoriler
Proje Haberleri

Doğaköy Cebeci Evleri son daireleri satışta

Doğaköy Cebeci Evleri projesi eşyalı ve eşyasız konut seçenekleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alkan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

80 yılından beri kaliteli işleri ile dikkat geçen Alkan Yapı güvencesi ile yükselen projede 3 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 65 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Isıcam ve PVC pencere sistemleri yer almaktadır. Çeşitli mobilyalar, barbekü alanı ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra dairelerde seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Doğaköy Cebeci Evleri konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi Kerpe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje denize 300 metre uzaklıkta olup 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. İlçe İstanbula 90 dakika, Adapazarı ve İzmit’e 40 dakika uzaklıktadır. Üstelik projenin yanında Kerpe, Kumcağız, Kefken ve Kovanağzı Koyları ve plajları bulunmaktadır. Çevresinde market, semt pazarı ve cami mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Doğaköy Cebeci Evleri fiyatları ne kadardır?

Doğaköy Cebeci Evleri projesinde avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri mevcuttur. Üstelik komisyon ödemeden firmadan satış yapılmaktadır. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 875.000 TL ile 1.050.000 arasında değişmektedir. Ayrıca araç takası yapılarak araç bedeli peşinat yerine sayılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (537) 484 41 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…