Kategoriler
Proje Haberleri

Doğan Castle Bağlıca’da hayata geçiriliyor

Doğan Castle Villaları projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Yeni Bağlıca Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Bağlıca villa projesi Doğan Grup İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi “Gerçek bir yaşam, gerçek bir villa” sloganı ile satışa sunulmaktadır. Projedeki villa tipleri, ödeme planı, teslim tarihi, fiyat listesi hakkında detaylı bilgilere haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Etimesgut villa projesi 7 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. 7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde toplam 15 adet villa yer almaktadır. Bu vallalar 5+1 tipinde tasarlanmış olup ayrıca hobi odası da yer almaktadır. Her villa 400 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ve her villa brüt 340 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde projelendirilmiştir. 400 metrekarelik villa arsaları dışında ayrıca 500 metrekare büyüklüğünde ise genel kullanıma sunulan ortak alan yer almaktadır. Bağlıca villa projesinde yer alan villalar bodrum+zemin+1 normal olmak üzere üç katlı olarak tasarlanmıştır.

Bağlıca villa projesinde 24 saat güvenlik ve ayrıca güvenlik kameraları yer almaktadır. Villa projesinin dış cephelerinde su yalıtımı ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca iç cephelerde duvarlar arasında ses yalıtımı da mevcuttur. Bunların dışında dış cepheler seramik kaplama olup, multi sistem klima alt yapısı projedeki villalarda bulunmaktadır.

Villalarda yangın alarm sistemi, fiber internet, ankastre fırın, giyinme odası yer almaktadır. Ayrıca hırsız alarm sistemi ankastre mutfak, ebeveyn banyosu gibi özelliklerde mevcuttur.  Sosyal alan olarak ise çocuk oyun parkı, spor alanı, açık ve kapalı otopark gibi alanlar yer almaktadır.

Doğan Castle Villa fiyatları ne kadar?

Bağlıca villa projesinde tüm villalar brüt 340 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Bu kapsamda villa projesindeki satılık villa fiyatları ise 13 milyon TL’den başlamaktadır.

Villa projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, yeni bağlıca Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje konut ve villa projeleri yer almaktadır. Ayrıca proje market, eğitim kuruları ve ulaşım güzergahına da yakın bir konumda yer almaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0535 961 87 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…