Kategoriler
Proje Haberleri

Doğaşehir 3 Çerkezköy lansman fiyatlarıyla satışta

Doğaşehir 3 Çerkezköy projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dumlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 141 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik misafir otoparkı da yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam ve buhar odası bulunmaktadır. Ayrıca basketbol sahası, masa tenisi, vitamin kafe, mini sinema ve alışveriş alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuklar için tasarlanmış kreş ve oyun alanları yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Doğaşehir 3 Çerkezköy konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin içinde doğayla baş başa bir yaşam alanı sunmaktadır.

Doğaşehir 3 Çerkezköy projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 738 18 78 veya 0 (541) 738 18 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…