Kategoriler
Proje Haberleri

Doğaşehir 3 satışları devam ediyor

Doğaşehir 3 Tekirdağ Çerkezköy’de bulunan projelerden birisidir. Proje Burak Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. Bölgenin geniş ve modern daireli projeleri arasında yer almaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, proje hakkında merak edilenler ve güncel satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Doğaşehir 3 ticari alanlar ve 151 adet geniş daire bulunmaktadır. Daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlar da tıpkı daireler gibi geniş tasarımlıdır. Bu nedenle hem yazlık hem kışlık olarak kullanılmaktadır. Konutlarda ortak banyoya ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde ayrıca giyinme odası da vardır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Ankastre mutfak bulunmaktadır. Konutların iç kapıları özel tasarımlı ve dayanıklıdır. Dış kapılar ise özel çelik kapıdır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur.

Doğaşehir 3 projesinde 24 saat güvenlik sistemleri devrededir. Güvenlik sistemlerine ek olarak kameralı güvenlik de bulunmaktadır. Site içinde araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark vardır. Kişisel bakım ve güzellik için hamam, buhar odası ve sauna vardır. Bu alanlar ayrı ayrı hem kadınlar hem erkekler için bulunmaktadır. Yüzmek için hem kapalı hem açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Spor yapmak için futbol sahası, basketbol sahası vardır. Ayrıca site içinde çocuklar için çocuk oyun parkı ile kreş de bulunmaktadır.

Doğaşehir 3 daireleri satış fiyatları

Projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 3 oda 1 salon daireler brüt 200, net 145 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler şu anda 2 milyon 850 binden başlamaktadır. 4 oda 1 salon daireler ise brüt 210, net 170 metrekare büyüklüğündedir. Dairelerin fiyatları şu anda 3 milyon 250 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Doğaşehir 3 projesinde daireler takas imkanı ile satılmaktadır. Uygun koşullarda takas seçeneğini kullanılmaktadır. Daireler ve proje hakkında merak edilenleri 0 (533) 665 04 59 numarasından öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız