Kategoriler
Proje Haberleri

Doğu Gardenya satışları başladı

Doğu Gardenya projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kulen Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve kamelyalar gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Doğu Gardenya konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi Yahya Kemal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar merkezi lokasyonda yer alıp şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok market ile park alanı bulunmaktadır. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Doğu Gardenya fiyatları ne kadardır?

Doğu Gardenya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL ile 1.100.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 142 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 047 46 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…