Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Doğuş Premium Muradiye satışları devam ediyor

Doğuş Premium Muradiye Manisa’da yer alan bir projedir. Genç Doğuş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede müstakil villalar bulunmaktadır. Satışları devam eden villaların özellikleri, büyüklükleri ve fiyatları hakkında genel bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Doğuş Premium Muradiye villaları iki katlı müstakil villalardır. 5 oda 1 salon olarak tasarlanan villaların tamamı akıllı sistemleri ile donatılmıştır. Villalar tek tip olup hepsi 500 metrekare kullanım alanına sahiptir. Konutlarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Dış kapıları özel güvenlik için çelik kapıdır. Villalarda çalışmak için özel çalışma odası vardır. Yatak odası içinde ebeveyn banyosu ve giyinme odası vardır. Konutlarda 2 adet çocuk odası bulunmaktadır. Çocuk odalarının da içinde kendine ait banyosu bulunmaktadır. Villalarda teraslı mutfaklar bulunmaktadır. Konutların ısınması için yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Villada her odada klima bulunmaktadır. Ayrıca kışın kullanıma uygun şömine de villalarda bulunmaktadır.

Doğuş Premium Muradiye projesinde her villa için 2 araçlık otopark bulunmaktadır. Bu otoparklara hem villa sakinleri hem de misafirleri araçlarını park edebilir. Her villanın kendisine ait özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Buna ek olarak villaların yine kendilerine ait özel bahçeleri vardır. Bahçelerin büyüklüğü 350 metrekaredir. Bu alanlarda keyifli vakit geçirmek, dinlenmek mümkündür. Villaların güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik hizmeti verilmektedir.

Doğuş Premium konum avantajı ve satışları

Proje önemli yerlere ulaşımda avantajlı konumdadır. Yakınlarında cami, market, park, eczane bulunmaktadır. anayol ve cadde yakınında olduğu için uzak mesafelere ulaşım da da kolaylık sağlamaktadır.

Doğuş Premium Muradiye villalarının satışlarında banka kredisi kullanma imkanı sunulmaktadır. Buna ek olarak uygun şartlarda takas imkanı da vardır. Konutları görüntülü arama ile gezme imkanı vardır. 5 oda 1 salon villalar şu anda 12 milyon 950 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villa fiyatları 13 milyon 950 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Fiyatlar zaman içinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyatları ve satın alma koşullarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0236 237 57 45 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0552 462 45 04 numarası da proje hakkında bilgi için kullanılmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız