Kategoriler
Proje Haberleri

Doruk Evleri Giresun satışları başladı

Doruk Evleri projesi dikkat çeken mimari tasarımı ve lüks yaşam standartları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Hız İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 10 katlı tek blokta toplam 20 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin tamamı 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hız İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede 10 katlı tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen projede dairelerin tamamı 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Projede inşaat alanı haricinde 800 metrekarelik yeşil alan ve otopark alanı mevcuttur. Her daireye özel açık otopark alanı yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Kat yükseklikleri normal dairelerden farklı olarak 3 metre yüksekliğindedir. Üstelik tavan yüksekliğine uyumlu olması için yüksek kapılar kullanılacaktır.

Bina içinde kullanılacak temiz ve gider borularının tamamına izolasyon yapılacaktır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar balkan dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Daireler giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, çamaşır odası ve spot aydınlatma gibi birçok özelliğe sahiptir. Mutfak, vestiyer ve banyo dolapları yapılı olarak teslim edilecektir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Doruk Evleri konumu hakkında

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Erikliman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projedeki zemin katlar dahil tüm daireler deniz manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park, eğitim kurumları ve üniversite yer almaktadır. Bununla birlikte dolmuş güzergahına yakın konumdadır.

Doruk Evleri fiyatları ne kadar?

Doruk Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.190.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 359 88 00 veya 0 (542) 246 30 68 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…