Kategoriler
Proje Haberleri

Doruk Park Evleri Kartepe satışları başladı

Doruk Park Evleri Kartepe projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zincirlikuyu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.900 metrekarelik arsa alanı üzerindeki 5 blokta 48 adet daire bulunmaktadır. Site içerisindeki bu dairelerin 2 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 özel bahçeli dubleks ve geniş teraslı çatı dubleks seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje kapsamında kendine has dış mimarisi ve büyük konforlu daireler yer almaktadır. 2.900 metrekarelik arsa alanı üzerindeki 5 blokta 48 adet daire bulunmaktadır. Site içerisindeki bu dairelerin 2 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 özel bahçeli dubleks ve geniş teraslı çatı dubleks seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 153 metrekare ile 196 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 199 metrekare ile 212 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kamelyalar ve yeşil alanlar yer almaktadır.

Asansör, merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tercihe göre kombili olarak petekli veya yerden ısıtma sistemi sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü zil ve interkom sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, Mdf gövdeli, akrilik kapaklı, granit tezgah bulunmaktadır. Bazı dairelerde giyinme odası ve ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Doruk Park Evleri Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Doruk Park Evleri Kartepe fiyatları ne kadardır?

Doruk Park Evleri Kartepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 975.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 153 ile 196 metrekare arasında olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.075.000 TL ile 1.227.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 199 ile 212 metrekare arasında olan 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.295.000 TL ile 1.386.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 323 27 08 veya 0 (532) 611 52 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…