Kategoriler
Proje Haberleri

Double Garden Çayyolu satışları devam ediyor

Double Garden Çayyolu projesi mimari çizgileri ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje SHN Grup Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan tek tip müstakil villalar yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

SHN Grup Yapı İnşaat güvencesi ile yükselen bu villalar tek tip olup 3 katlı olarak inşa edilmektedir. Birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik ile inşa edilen bu konutlar modern tasarımı ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar yer almaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 750 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 660 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel müstakil otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte villaların kendine özel bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik konutlar 6 ve üzeri banyo sayısına sahiptir. Banyoların içerisinde ise Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Double Garden Çayyolu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Çayyolu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje ihtiyaç duyulan tüm lokasyonlara yakın konumda yer almaktadır.

Double Garden Çayyolu projesinde 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan müstakil villalar yer almaktadır. Brüt 750 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 villaların fiyatı 18.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 902 87 76 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…