Kategoriler
Proje Haberleri

Double Garden Çayyolu yakında başlıyor

Double Garden Çayyolu konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çayyolu’nda inşa edilecek olan villa projesi SHN Grup Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilecektir. Aynı zamanda projede yer alan bu villalar tek tip villalardan meydana gelmektedir. Konut projesi tanıtım aşamasında olup villa satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çankaya İlçesi Çayyolu Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilecektir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villalar 6+1 tipinde ve 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Villa büyüklükleri ise brüt 750 metrekare, net ise 660 metrekare büyüklüğe sahiptir. Aynı zamanda Double Garden Çayyolu kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Konut projesi henüz tanıtım aşamasında olup, tüm detaylar paylaşılmamıştır.

Söz konusu villa projesinin 2022 yılı Nisan ayı içerisinde başlanması planlanmaktadır. Nisan 2022 tarihinde başlanması planlanan projenin teslim tarihi olarak ise 2022 yılı Aralık ayı olarak planlanmaktadır. Çayyolu villa projesi ile ilgili henüz pek bir bilgi paylaşılmamış olup, villalar müstakil bahçelere sahiptir.

Double Garden Çayyolu nerede yer alıyor?

Villa projesi, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çayyolu Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafede olacaktır.

Villa fiyatları ve ödeme koşulları henüz açıklanmamıştır.

Double Garden Çayyolu fiyatları ne kadar?

Ancak proje kapsamında satışları devam eden;

750 metrekare brüt alana sahip 6+1 tip villalar 15 milyon TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0543 902 87 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…