Kategoriler
Proje Haberleri

Dream City 3 satışları başladı

Dream City 3 projesi Karabük’ün Merkez İlçesi’nde, bölgenin en değerli lokasyonunda yükselmektedir.  Üstelik bahsi geçen proje Çebioğlu Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 2000 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Mimari özellikleri ile dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çebioğlu Grup güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında toplam 2000 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Bu konut projesinde, güvenli bir yaşam için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konut sahiplerinin araçlarını park edebilmesi için otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra, çeşitli sosyal imkanlar da sunulmaktadır. Binanın dışında asansör sistemi bulunmaktadır ve daireler arasında yapılan ısı ve ses yalıtımı sayesinde sıcak ve sessiz bir yaşam alanı sunulmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır ve kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konut giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır ve tüm dairelerde görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Zeminlerde laminat ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Dream City 3 konumu hakkında

Karabük’ün Merkez İlçesi’nde yer alan proje Adatepe Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Söz konusu projede konutlar eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir. Projeye kolay ulaşım imkanı sağlayan geniş caddeler ve ferah yaşam alanları ile nezih bir konumda yer almaktadır. Bölgede alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu gibi birçok sosyal olanak bulunmaktadır. Ayrıca, sağlık kurumları arasında hastane, sağlık ocağı ve eczaneler mevcuttur. Konumunun avantajları arasında, yakın mesafede bulunan dolmuş, minibüs ve otobüs durakları da yer almaktadır.

Dream City 3 fiyatları ne kadar?

Dream City 3 projesinde 1 artı 1 konut tipine sahip daireler yer almaktadır. Brüt 70 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(533) 086 91 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…