Kategoriler
Proje Haberleri

Dreamport Residence İzmir satışları devam ediyor

Dreamport Residence İzmir konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’i Karşıyaka İlçesinde yükselen proje Mehmet Kalender İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Karşıyaka İlçesi İmbatlı Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde pek çok olanaklara yer verilmiştir. Daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir ve içlerinde vestiyer, panjur, teras, ankastre set, ebeveyn banyosu, giyinme odası, gömme dolap gibi daha pek çok olanak mevcuttur.

Proje, tek blok rezidans olarak tasarlanmıştır. Ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Proje kapsamında oyun parkı, kamera sistemi, otopark gibi olanaklara da yer verilmiştir. Daireler 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Büyüklükleri ise brüt 300 metrekaredir.

Dreamport Residence İzmir fiyatları ne kadar?

Karşıyaka konut projesinde kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları özel İndirimlerle sunulmuştur. Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 300 metrekare alana sahip 5+1 daireler 5 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Dreamport Residence İzmir nerede yer alıyor?

Konut projesi Karşıyaka’nın İmbatlı Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Medical Park Hastanesinin tam karşısında yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 232 372 55 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…