Kategoriler
Kentsel Dönüşüm

Duatepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Mersin’de yükseliyor

Duatepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Mersin’de hayata geçirilmektedir. Mevsim İnşaat imzası taşıyan projede büyüklükleri değişen çok sayıda daire yer almaktadır. Geniş inşaat alanına sahip projenin detayları ve daire özelliklerini haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve daire özellikleri

Duatepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 27.000 metrekare inşaat alanına sahiptir. Toplam 13 bloktan oluşan projede her blok 15 kata sahiptir. Projede 738 adet konut yer almaktadır. Konutlar 1+1’den 5+1’e kadar geniş seçeneklere sahiptir. Dairelerin her birinde balkon yer almaktadır. Isıtma doğalgaz kombi ile yapılmaktadır. Dairelerin hepsi modern ve kullanışlı olarak tasarlanmaktadır. Her büyüklükte aile yapısına uygun genişliklere sahiptir.

Duatepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında dairelerin dışında sosyal alanlara da geniş yer verilmektedir. Site içinde basketbol ve futbol sahaları yer almaktadır. Ayrıca özel yürüyüş yolları ve dinlenmek için çimenler arasında kamelyalar bulunmaktadır. Bunun dışında çocukların güvenle oyun oynayacakları oyun alanları da proje kapsamında mevcuttur. Alanların dışında çocukların çok sevdiği oyuncaklar ile bezeli oyun parkı da mevcuttur.

Duatepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi daire fiyatları

Projedeki dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Dairelerin satışlarında banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Projedeki 1+1 daireler brüt 55, net 45 metrekare kullanım alanına sahiptir. Satış fiyatları 550 binden başlamaktadır. 2+1 daireler brüt 90, net 80 metrekare kullanım alanına sahiptir. Satışları 850 bin Türk Lirasından başlamaktadır. Projenin orta büyüklükteki daireleri olan 3+1 daireler brüt 150, net 120 metrekare kullanım alanına sahiptir. 2 adet banyosu bulunan dairelerin şu anda fiyatları 1 milyon 300 binden başlamaktadır.

Projenin geniş daireleri ise 4+1 ve 5+1’lerdir. 4+1 dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Bu daireler brüt 150, net 130 metrekare kullanım alanına sahiptir. Satış fiyatları 1 milyon 500 binden başlamaktadır. Ayrıca en geniş dairelerde de satışlar devam etmektedir. Bu dairelerde 5 oda, 1 salon ve 2 adet banyo bulunmaktadır. Brüt kullanım alanları 175 metrekare, net kullanım alanları ise 160 metrekaredir. Fiyatları şu anda 1 milyon 750 binden başlamaktadır.

Daireler ve güncel fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. Proje ile ilgili irtibat numarası 0 (530) 307 06 00 şeklindedir. Bu numaradan hem fiyat bilgisi alabilir hem de merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız