Kategoriler
Proje Haberleri

Dumlu Yapı Doğa Şehir 3 lansman fiyatlarıyla satışta

Dumlu Yapı Doğa Şehir 3 projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dumlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisindeki daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlarda açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam ce buhar odası bulunmaktadır. Ayrıca basketbol sahası, masa tenisi, kreş ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra vitamin kafe, mini açık hava sineması ve alışveriş alanları mevcuttur. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Üstelik ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Dumlu Yapı Doğa Şehir 3 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ile iç içe olup eşsiz orman manzarasına sahiptir. Projenin konumu hava alanına 40 dakika uzaklıktadır. Şehir merkezine ise sadece 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Dumlu Yapı Doğa Şehir 3 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 738 18 78 veya 0 (541) 738 18 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…