Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Dünya Şehir Maltepe 72 ay vade imkanıyla satışta

Dünya Şehir Maltepe projesi Esenkent mahallesinde yer alan bir projedir. 140.000 metrekarelik alanı kapsayan projede toplam 752 daireye yer verilmektedir. Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilen proje, firmanın ikinci projesi olma özelliğinde. İlk proje olan Dünya Şehir Kartal projesine gösterilen ilgiden memnun olan firma yetkilileri aynı ilgiyi Maltepe projesinden de beklemektedir.

Proje mimarisi ve özellikleri

Dünya Şehir Maltepe projesi, hem iç hem de dış mimarisinde sade ve doğal bir tasarıma sahip modern bir proje olarak dikkat çekmektedir. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler oluşturulmuştur. 1+1 daireler A ve B tipi olarak tasarlanmıştır. Bu dairelerde salon ve mutfak birleştirilerek tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra yatak odası, giriş holü ve banyo gibi diğer yaşam alanları da yer almaktadır.

2+1 daireler ise A, B ve C tipi olarak üç farklı seçenekte sunulmaktadır. Bu dairelerde ayrı mutfak ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunların yanı sıra salon, yatak odası ve ebeveyn odası dairelerin diğer yaşam alanlarıdır.

Proje kapsamında 3+1 daireler de iki farklı tipte tasarlanmıştır. Bu dairelerde üç adet yatak odası bulunmaktadır. Tek tip planı bulunan 4+1 dairelerde ise ebeveyn odası, 3 adet yatak odası, salon, 2 adet banyo, mutfak ve hol yer almaktadır. Bu dairelerde ayrıca ebeveyn odasının köşesinde giyinme odası da bulunmaktadır.

1+1 daireler brüt 60 ve 68 metrekare olarak tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 121, 132, 136 ve 142 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 181, 187 ve 194 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip daireler ise 230 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Maltepe konut projesi şehrin telaşından uzak sakin ve huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Çocukları da unutmayan firma, projesinde özel çocuk parkı alanlarına yer vermektedir. Çocukların yanı sıra yetişkinlerin de kendilerine vakit ayıracakları özel alanlar planlanmış durumda. Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, yoga odası, Türk hamamı, sauna, fitness salonu bulunmaktadır. Ayrıca basketbol sahası, terapi ve masaj odası, spor alanları, açık sinema alanı, kafeterya, yürüyüş yolları bulunmaktadır.

Dünya Şehir Maltepe akıllı evleri geliyor

Dünya Şehir Maltepe projesi, sadece konut değil aynı zamanda bir yaşam alanı olarak tasarlanmıştır. Çocukları da unutmayan firma, özel çocuk parkı alanlarına da yer vermiştir. Ayrıca yetişkinlerin de kendilerine vakit ayıracakları özel alanlar planlanmıştır. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, yoga odası, Türk hamamı, sauna ve fitness salonu gibi alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra basketbol sahası, terapi ve masaj odası, spor alanları, açık sinema alanı, kafeterya ve yürüyüş yolları da yer almaktadır.

Proje kapsamında güvenlik de oldukça önemlidir. Bu nedenle, binalar akıllı ev teknolojisi ile donatılmıştır. Ev sahipleri evlerinin güvenliği ya da konforunu akıllı cihazlarına yükledikleri uygulamalar ile kontrol edebilmektedirler. Aydınlatma ve ısıtma sistemleri de uzaktan kontrol edilebilir şekilde tasarlanmıştır.

Fiyat ve ödeme planı hakkında

Maltepe konut projesinde 72 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olmaktadır. Ayrıca 2+1 tip dairelere 30 bin TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. 3+1 tip dairelere ise 40 bin TL’den başlayan taksitlerle sahip olma fırsatı sunulmaktadır.

Dünya Şehir Maltepe projesinde şu anda satışlar devam etmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler 444 0 877 numaralı irtibat telefonundan veya dünyasehir.com internet adresinden firma ile iletişime geçebilirler.

Maltepe konut projesi, modern mimarisi ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çeken bir konut projesidir. Hem çocuklar hem de yetişkinler için özel alanlar sunan proje, akıllı ev teknolojisi ile donatılmış ve güvenli bir yaşam alanı sunmaktadır. Uygun fiyatları ve ödeme seçenekleri ile de tercih edilen bir proje olmaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız