Kategoriler
Proje Haberleri

Dura Vision Villaları satışları başladı

Dura Vision Villaları projesi müstakil yaşamı tercih edenler için özel peyzaj, eşsiz konum ve modern mimari bir yaşam olanağı sunulmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dura Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.300 metrekarelik alan üzerinde toplam 6 adet müstakil villa mevcuttur. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dura Yapı güvencesi ile yükselen Dura Vision Kartepe projesi 2.300 metrekarelik alan üzerinde kurulmuştur. Müstakil yaşam konforu tercih edenler için site içerisinde 6 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 204 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bahçe girişi özel otomatik kapı sistemi, hidrofor ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Dura Vision Villaları projesinde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bu sayede odaların ısıtma sistemi kontrolü, su, elektrik ve doğalgaz kapatma özelliği, aydınlatmaların kontrolü sağlanmaktadır. Bununla birlikte perde ve panjur gibi motorlu mekanizmaların kontrolü, iklimlendirme kontrolleri, kapı ve güvenlik ile görüntülü görüşme gibi kontroller sağlanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Özel tasarımlı şömine, klima altyapısı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Dura Vision Villaları nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Suadiye Mahallesi Kestanelik bölgesinde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir.

Dura Vision Kartepe projesinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Brüt 270 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 325 11 62 veya 0 (536) 612 60 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…