Kategoriler
Proje Haberleri

Durmaz Yapı Bahçe Villaları satışta

Durmaz Yapı Bahçe Villaları konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Milas İlçesinde yükselen proje Durmaz Yapı Mühendislik firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Milas İlçesi Beçin Mahallesi üzerindeki 2 bin 760 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Milas villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villaların içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, teras, görüntülü diafon gibi olanaklar yer almaktadır. Yerden ısıtma sistemine sahip daire içleri iç mimar destekli tasarımlarla dınatılmıştır.

8 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Otopark, güvenlik, kamera sistemi gibi hizmetler proje kapsamında sunulmaktadır. Milas villa projesi kapsamında toplam 8 adet dubleks villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar brüt 195 metrekarelik alana sahiptirler.

Durmaz Yapı Bahçe Villaları fiyatları ne kadar?

Milas villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

Brüt 195 metrekare alana sahip villalar 1 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Durmaz Yapı Bahçe Villaları nerede yer alıyor?

Villa projesi, Muğla Milas, Beçin Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 513 26 81 ve 0506 641 61 76 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…