Kategoriler
Proje Haberleri

Dusa Vadi Şile lansman fiyatları ile satışta

Dusa Vadi Şile butik villalardan oluşan bir projedir. Projenin yapımcı firması Dusa İnşaat ve BZG Holding’dir. İnşaatına devam edilen villaların 2023 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Lansman fiyatları ile satışta olan villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Dusa Vadi Şile toplam 3 bin 52 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu alanda toplam 6 adet villa bulunmaktadır. Villaların hepsi akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Konutlar iki katlı olarak tasarlanmaktadır. Konutlar tek tiptir ve 5 oda 1 salon olarak hazırlanmıştır. Amerikan mutfak bulunmaktadır. Mutfaklarda davlumbaz ve fırın hazır olarak bulunmaktadır. Villalarda ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Bu banyo yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır. Odalara ek olarak kiler ve çamaşır odası da vardır. Çamaşır odasında çamaşır kurutma makinesi de hazır olarak yer almaktadır. Konutlarda gömme dolap ve vestiyer hazır olarak yer almaktadır. Kışın ısınma için doğalgaz ve şömine kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima bulunmaktadır. Konutlarda hem klima hem kombi hazır olarak yer almaktadır.

Dusa Vadi Şile projesinde villaların korunması için 24 saat güvenlik hizmeti verilmektedir. Bu hizmete ek olarak kameralı güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır. Her villanın kendine ait 500 metrekare büyüklüğünde bahçesi vardır. Bu bahçe alanı içinde 32,20 metrekarelik özel ısıtmalı havuz bulunmaktadır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca su kesintisi için su deposu, elektrik kesintisi için jeneratör bulunmaktadır.

Dusa Vadi Şile konumu ve satış fiyatları

Proje konum olarak İstanbul’a 40 dakikalık mesafede yer almaktadır. Bunun dışında Uzunkum, Ağlayan Kaya, Ayazma, Kumbaba ve halk plajlarına 4,5 km uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca Saklı Göl’e 5 km, Ağva’ya 30 km mesafede bulunmaktadır.

Dusa Vadi Şile villaları şu anda lansmana özel fiyatlar ile satılmaktadır. 165 metrekare kullanım alanına sahip villalar 12 milyon 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje hakkında detayları 0850 308 96 61 numarasından öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…