Kategoriler
Proje Haberleri

Düşler Vadisi Butik Life satışları başladı

Düşler Vadisi Butik Life projesi doğa ile iç içe yaşam alanları ve tüm zevklerinize dokunan hatları ile ayrıcalıklı bir hayat sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Hacılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gazioğlu Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 400 metrekarelik arsa alanları üzerinde birbirinden bağımsız villalar yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gazioğlu Yapı İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen proje lüks yaşam alanları, modern ve ayrıcalıklı tasarımı ile dikkat çekmektedir. 400 metrekarelik arsa alanları üzerinde her biri birbirinden bağımsız villalar inşa edilmektedir. Söz konusu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların zemin katında; salon, mutfak, tuvalet, teras, hol ve antre yer almaktadır. Üst katında ise; ebeveyn yatak odası, 2 adet yatak odası, banyo ve hol yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Düşler Vadisi Butik Life konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Hacılar İlçesi Yediağaç Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sakar Eşmecik Caddesi üzerinde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta olup doğayla iç içe bir yaşam sunmaktadır. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Düşler Vadisi Butik Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1.420.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 320 25 35 veya 0 (532) 214 21 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…