Kategoriler
Proje Haberleri

Ebruli Kayaşehir yüzde 1.20 vade ile satışta

Konut projesi Emlak Konut Ebruli İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Kayaşehir konut projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ebruli Kayaşehir projesinde bankasız, kefilsiz ve senetsiz daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Konut projesi yaklaşık 30 bin metrekarelik iki adet arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede ise 10 konut bloğunda toplam 289 adet daire yer almaktadır. Ayrıca projede 7 adet ticari ünite yer almaktadır. Toplamda ise 296 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Kayaşehir konut projesinde 2+1, 3+1, 3.5+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.

Ebruli Kayaşehir projesinde ilk etapta sadece yüzde 35 peşin ödenmektedir. Kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde 1.20 faiz oranı ile vade imkanı ile Emlak Konut güvencesiyle hayalinizdeki daireye sahip olma fırsatını yakalayın.

Ebruli Kayaşehir fiyat listesi

Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

2+1 daireler 12 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
3+1 dairelerin fiyatları 16 milyon TL’den başlamaktadır.
Ayrıca 4+1 daireler ise fiyatları 19 milyon TL’den başlamaktadır.

Ebruli Kayaşehir projesi, İstanbul’un hızla gelişen ve değer kazanan bölgesi Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca özellikle Kayaşehir mahallesinde konumlanan bu proje, kolay ulaşım imkanı sunuyor. Konut projesi Kayaşehir Bulvarı ile 1739. Sokağının kesiştiği alanda yer almaktadır.

Sosyal Donatılarla Dolu Bir Hayat

Kayaşehir konut projesi, sadece konforlu daireler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal donatılarla dolu bir yaşam vaat ediyor. Proje içinde yer alan sosyal donatılar, sakinlere keyifli bir yaşam sunmaktadır. Bunlar arasında açık yüzme havuzu, fitness merkezi gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca projede çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar gibi imkanlar bulunmaktadır.

Proje Detayları ve İletişim

Ebruli Kayaşehir projesi satışları başlamış olup, teslimlerin 2 yıl sonra yapılması planlanmaktadır. Ayrıca bu projeden daha fazla bilgi almak ve hayalinizdeki eve bir adım daha yaklaşmak için 444 26 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için 444 26 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Proje haberleri için tıklayınız…