Kategoriler
Proje Haberleri

EBS ÇAT Göçmen’de banka kredisiyle ödeme

Mersin’in Yenişehir ilçesinde, EBS ÇAT Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen EBS ÇAT Göçmen konut projesi, toplam 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

42 daireden meydana gelen projede, tek konut bloğu bulunuyor. Konut projesindeki tüm daireler 3+1 tipte tasarlandı. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunan konut projesindeki dairelerin büyüklüğü de standart olarak 190 metrekare.

EBS ÇAT Göçmen konut projesi fiyat bilgisi

Yüzde 62’si satılmış durumdaki konut projesindeki daireler, 530 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Projedeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

EBS ÇAT Göçmen konut projesi sosyal donatı özellikleri

3 adet de dükkânın yer aldığı konut projesinde, çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık otopark, yeşil peyzaj alanları, güvenlik, sosyal tesis, spor salonu, fitness salonu, yürüyüş alanları, açık yüze havuzu, çocuk yüzme havuzu, barbekü alanı, kameriye ve çocuk oyun parkı gibi birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Şık ve modern bir yapıya sahip olan konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Oldukça merkezi bir konuma sahip olan konut projesi, denize de çok yakın bir noktada bulunuyor. Marina’ya 2 dakika, Mersin Forum AVM’ye 5 dakika, Mersin Üniversite Hastanesi’ne 9 dakika, Forum Yaşam Hastanesi’ne 3 dakika, sahile 3 dakika, Stadyum Otoban Gişeleri’ne 14 dakika, Metro AVM’ye 4 dakika ve çeşitli alışveriş merkezine 4 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

EBS ÇAT Göçmen konut projesi, Menteş Mah. Nevit Kodallı Cad. No 48/2D Yenişehir / Mersin adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0324 502 84 91 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.