Kategoriler
Proje Haberleri

Eco Marine’de kişiye özel ödeme seçenekleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde, Oxo Construction firması imzasıyla hayata geçirilen Eco Marine konut projesi, toplam 11 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Proje, 5 blokta toplam 100 daireden oluşuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 70 metrekare ila 280 metrekare arasında değişiyor. Projede dubleks konutlar da mevcut.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda olan konut projesinin yüzde 31’i satıldı.

Eco Marine konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 82 bin 500 euro ila 94 bi 500 euro arasında, 2+1 tipteki daireler 114 bin euro ila 319 bin euro arasında, 3+1 tipteki daireler 169 bin 500 euro ila 359 bin euro arasında ve 4+1 tipteki daireler ise 209 bin euro ila 249 bin euro arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Eco Marine konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, kafe, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, masa tenisi ve bilardo gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor. Asansörlü konut projesinde güneş enerjisi kullanılıyor. Projede balkon da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Deniz, şehir ve de dağ manzarasına sahip olan proje, Kargıcak’ta inşa ediliyor. Proje, Gazipaşa Havaalanı’na sadece 15 dakika mesafede yer alıyor.

Eco Marine konut projesi, Köyiçi Cad. Kargıcak-Alanya/Antalya adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0242 542 01 01 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.