Kategoriler
Proje Haberleri

Edirne Lala Paşa City satışları devam ediyor

Edirne Lala Paşa City Edirne’de yer alan bir projedir. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. tarafından hayata geçirilen proje şehrin karmaşasından uzak doğal bir alandadır. Toplam 1400 metrekare alanda yer alan projede satışlar devam etmektedir. Proje hakkında detaylar ve daire özellikleri için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve daire özellikleri

Edirne Lala Paşa City, 2 bloktan oluşmaktadır. Bu 2 blok içinde toplam 44 bağımsız bölüm vardır. Proje toplamında 24 adet daire, 20 adet işyeri hazırlanmaktadır. Dairelerin tamamı tek tip ve 1+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin brüt kullanım alanı 70, net kullanım alanı ise 42 metrekaredir. Bir adet yatak odası, bir adet oturma odası, mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemine sahiptir. Güvenlik için hırsız ve acil durumlar için yangın alarmı mevcuttur. Ortak kullanımlı fiber internet, kablo TV, intercom sistemleri ve uydu vardır. Binaların yüksek katlarına çıkmak için güvenli asansör sistemi mevcuttur. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Ayrıca işyerlerine ya da konutlara gelen misafirler için de misafir otoparkı bulunmaktadır.

Edirne Lala Paşa City projesinde sosyal donatılar da çok sayıda yer almaktadır. Keyifli vakit geçirmek için sauna ve SPA bulunmaktadır. Spor yapmak için özel spor salonu ve futbol sahası mevcuttur. Ayrıca yürüyüş ve bisiklet sürmek için de özel parkurlar mevcuttur. Projede çocuklar için de çocuk oyun alanları özel olarak tasarlanmaktadır.

Edirne Lala Paşa City konum avantajları

Proje konumu eğitim ve sağlık merkezlerine çok yakındır. Lalapaşa Çok Programlı Lise’ye 380 metre, Cumhuriyet Ortaokulu’na 340 metre ve Atatürk İlkokulu’na 410 metre uzaklıktadır. Ayrıca sağlık hizmetleri için aile sağlığı merkezi, devlet hastanesi ve acile 420 metrelik mesafededir. Sağlık hizmetlerine ek olarak 2 adet de eczane yakın mesafede yer almaktadır. Proje konutları Lalapaşa merkeze 3 dakika, Edirne merkeze ise sadece 15 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır.

Projede yer alan daireler 1.050.000 – 1.300.000 TL arasında değişen fiyatlar ile satılmaktadır. Ancak bu fiyatlarda tarihe göre değişiklik olabilir. Güncel fiyatlar için 0 (539) 827 04 89 numaralı telefon aranabilir. Bu numaradan hem fiyatlar hem de proje hakkında daha detaylı bilgi almak mümkün.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…