Kategoriler
Proje Haberleri

Efe Saray Park Kayapa’ya değer katacak

Efe Saray Park konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Efe İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dört tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi üzerindeki 9 bin 500 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bursa konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde pek çok lüks olanaklara yer verilmiştir.

Proje, 6 blok ve 72 daireden meydana gelmektedir. Proje kapsamında açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basket sahası ve sosyal tesis gibi olanaklar sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde açık ve kapalı otopark, peyzaj alanları gibi olanaklara da yer verilmiştir. Daireler 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri 115 metrekare ile 280 metrekare arasında değişmektedir.

Efe Saray Park  fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

160 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 daireler 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Efe Saray Park  nerede yer alıyor?

Konut projesi, Bursa’nın popüleritesi son zamanlarda hızla artan bölgesi Kayapa’da konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Deniz ve şehir manzarasıyla da dikkat çekmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 240 29 50 ve 0533 946 12 31 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…