Kategoriler
Proje Haberleri

Efe Sezen Park Kayapa’da yükseliyor

Efe Sezen Park konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Efe İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi üzerindeki 17 bin 700 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Ayrıca proje 10 bin metrekarelik bir yeşil alana da sahiptir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bursa konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde pek çok lüks olanaklara yer verilmiştir.

Proje, 11 blok, 160 daire ve 29 dükkandan meydana gelmektedir. Proje kapsamında açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, spa, fitness gibi olanaklar sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde kapalı otopark, kiler, 7/24 güvenlik, bisiklet yolları gibi olanaklara da yer verilmiştir. Daireler 2+1, 3+1, 4+1 dubleks tip olarak tasarlanmıştır.

Efe Sezen Park fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

170 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 daireler 1 milyon 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Efe Sezen Park nerede yer alıyor?

Konut projesi, Bursa’nın popüleritesi son zamanlarda hızla artan bölgesi Kayapa’da konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Deniz ve şehir manzarasıyla da dikkat çekmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 240 29 50 ve 0533 946 12 31 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…