Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Kent Konutları satışları devam ediyor

Ege Kent Konutları projesi özgün mimarisi, kaliteli ve lüks malzemeler kullanılarak inşa edilen ayrıcalıklı yaşam olanakları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özçelik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ortalama 47.000 metrekarelik alan üzerinde 180 adet daire ve 19 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özçelik İnşaat güvencesi ile yükselen proje yaklaşık 47.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 180 adet daire ve 19 adet iş yeri yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 153 metrekare olmaktadır. Proje birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik ile inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ege Kent Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje kentin merkezi konumda yükselmektedir. Çevresinde pek çok mağaza, dükkan, restoran ve park alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte ulaşım akslarına yakın konumda yer almaktadır.

Ege Kent Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 153 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.550.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 272 213 17 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…