Kategoriler
Proje Haberleri

Ege View Residence satışları başladı

Ege View Residence projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi’nde yer alan bir projedir. Akkuş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Satışlarına başlanan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Ege View Residence, Aydın’ın en sevilen bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Farklı büyüklükte çok sayıda dairenin yer aldığı proje büyük ilgi görmektedir. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışları yapılmaktadır. Daire ve bina içinde özel tasarım ürünler kullanılmıştır. Daire dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. Bütün dairelerin dışarı açılan balkonları vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında manzara izlemek mümkündür. Daire içinde spot aydınlatmalar bulunmaktadır. Bu spot aydınlatmalar daha modern ve hoş bir görüntü sağlamaktadır. Projedeki 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerde bir adet ortak kullanım banyosu vardır. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler ise iki adet banyo bulunmaktadır. Bu banyolardan bir tanesi ortak kullanım banyosu diğeri yatak odası için ebeveyn banyosudur. Bütün banyolarda cam olarak duş kabini yerleştirilmiştir.

Ege View Residence projesinde katlara iniş çıkış için asansör kullanılmaktadır. Asansörler hem yük hem insan taşımaya elverişlidir. Projenin her katı deniz görebilecek şekildedir. Dairelerin güvenliği için 7/24 güvenlik sistemleri ve kameralı güvenlik bulunmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Spor yapmak için özel fitness salonu bulunmaktadır. Ayrıca yüzmek için özel yüzme havuzu da bulunmaktadır. Yüzme havuzu hem açık hem kapalı olarak bulunmaktadır.

Ege View Residence daire fiyatları ne kadar?

Projedeki dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 1 oda 1 salon brüt 76, net 55 metrekare kullanım alanına sahip daireler 4 milyon 400 binden başlamaktadır. 2+1 tip brüt 176 metrekare kullanım alanına sahip dairelerin fiyatları 5 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır. 3 oda 1 salon brüt 255, net 200 metrekare kullanım alanına sahip daireler ise 9 milyon 500 binden başlamaktadır.

Ege View Residence dairelerinin satışlarında banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (256) 618 12 12 ve 0 (539) 852 77 21 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…