Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları’nda teslimlere başladı

Ege Yapı, bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası konumundadır. Bu şirket Anadolu Yakası’nda 4 mevsim doğayla iç içe kalmayı başarmış ayrıcalıklı bölgelerden biri olarak göze çarpan Çekmeköy’de bulunan ÇamlıYaka Konakları ile Tarihi Yarımada’da geliştirilen Cer İstanbul projelerinin teslimlerine Eylül ayının sonu itibarıyla başlamıştır. Covid-19 salgını sebebiyle malzeme tedarik zincirlerindeki aksamalar ve yarı zamanlı çalışma sistemi gibi kısıtlamalar yaşanmıştır. Ancak bu problemlere rağmen, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projesinin satışları tamamlanmıştır. Şimdilerde ise bu ünitelerin teslimleri taahhüt edilen tarihlerde hak sahiplerine teslim edilmektedir.

Ticari Ünitelerde Yatırım Fırsatı

Ege Yapı tarafından yaklaşık 19.000 metrekare alan üzerinde geliştirilen ÇamlıYaka Konakları projesinde tüm konutların satışları tamamlanmıştır. Üstelik projenin teslimlerine başlanmıştır. Proje, İstanbul’un en huzurlu yaşam bölgelerinden Çekmeköy’ün merkezinde ve çam ormanlarının içinde yer almaktadır. Özgün bir mimariye sahip, az katlı ve yüzde 75 yeşil alana sahiptir. Çamlıyaka Konakları projesi, müstakil bahçeli ve teraslı konutlardan oluşmaktadır. Üstelik bu konutlar lüks site hayatını villa konforundaki konutlarda yaşamak isteyenlerin tercihi haline gelmiştir. Sosyal yaşam açısından da zengin bir konsepte sahiptir. Ayrıca satış ve kiralamaları devam eden açık hava cadde mağazalarının ise maliklerine yıl sonuna kadar teslim edilmesi hedeflenmektedir.

Cer İstanbul’da Satışlar Devam Ediyor

Son yıllarda geliştirilen en özel projelerden olan Cer İstanbul projesinde ise konut satışları devam etmektedir. Proje, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden olan Yedikule’de, Tarihi İstanbul Surlarının yanı başında yer almaktadır. Üstelik proje Adalar manzarasına sahiptir. Cer İstanbul projesinde, 1 artı 1’den 6 artı 1’e kadar farklı yaşam alanlarına sahip rezidans daireler bulunmaktadır. Ayrıca ticari üniteler, restoranlar ve sosyal aktivite alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra yalnızca 36 kişiye özel tasarlanan bahçeli loft daireler bulunmaktadır.

Ege Yapı tarafından satışa sunulan projeler hakkında bilgi almak ve kampanyalardan yararlanmak için 444 53 43 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…