Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Yapı Ispartakule İstanbul 21 Ocak’ta tanıtılıyor

Yer aldığı semte değer katan ödüllü projelerin ismi Ege Yapı, Ege Yapı Ispartakule İstanbul Ispartakule projesinin basın toplantısını 21 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecektir. Konut projesi İstanbul, Ispartakule bölgesinde yer almaktadır. Ispartakule konut projesinde lansman dönemi öncesi avantajlı fiyatlarla ön satışlar da başlamış durumdadır.

Ege Yapı Ispartakule İstanbul görücüye çıkıyor

Konut projesi 90 bin 873 metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. Ispartakule konut projesinde toplam 462 adet mesken yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde meskenlerin dışında 53 adet de ticari ünite yer almaktadır. Tamamı balkonlu, veya bahçeli meskenlerden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Açık hava cadde mağazalarının yer alacağı konut projesinde açık otopark ve kapalı otopark bölümleri de yer alacaktır.

Lansman 21 Ocak 2022 Çarşamba günü yapılacak

Yer aldığı semte değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule’deki projesini tanıtmaya hazırlanmaktadır. Ispartakule projesinin basın toplantısı Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayının ev sahipliği ile, 21 Ocak 2022 Cuma günü gerçekleştirilecektir. Panaromik göl manzaralı konut projesinde daire büyüklükleri, ödeme planı bilgilerinin basın toplantısında belli olması beklenmektedir. Ayrıca daire fiyatları, teslim tarihi, konumu gibi bilgilerinde yine basın toplantısında belli olması beklenmektedir.

Ege Yapı konut projesi, semtin en değerli arazisinde hayata geçirilecektir. Aynı zamanda Ege Yapı projesi panoramik göl manzarası ile de dikkat çekmektedir. Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 5 343 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…