Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Ege Yapı Modernyaka Yeni Evim kampanyası

Ege Yapı Modernyaka projesi de Yeni Evim Kampanyasına dahil olmuştur. Konut projesinde yeni Evim kampanyası kapsamında yüzde 0.69 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca kampanya dışında ekstra projede yüzde 5 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Ispartakule konut projesi 19 bin 538 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yer almaktadır. 19 bin 538 metrekare arsa üzerinde toplam dört adet konut bloğunda yer almaktadır. Dört adet konut bloğunda ise toplam 462 adet mesken yer almaktadır. Meskenlerin dışında ayrıca toplam 53 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Ispartakule konut projesi yaklaşık 91 bin metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmesi beklenmektedir. Ayrıca projede yer alan dairelerde ise en az 5.5 metrekare büyüklüğe sahip balkonlar yer almaktadır. Ticari ünitelerin yer aldığı bölüm ise açık hava cadde mağazalarından meydana gelmektedir.

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan konut projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, kafe alanı yer almaktadır. Ayrıca konut projesi içerisinde çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları da yer almaktadır.

Ege Yapı Modernyaka Yeni Evim Kampanyasına dahil oldu

Söz konut projesi Yeni Evim kampanyasına dahil olmuştur. Bu kapsamda konut projesi 180 ay vade ve yüzde 10 peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca konut projesinde yüzde 0.69’dan başlayan faiz oranı ile konut kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Konut projesinde ayrıca tüm indirimlere ek yüzde 5 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Ege Yapı Modernyaka nerede yer alıyor?

Ege Yapı Modernyaka Ispartakule Avrupa Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı noktalarının yanı başında yer almaktadır. Ayrıca proje şehrin ana akslarına da yakın bir konumda bulunmaktadır. Konut projesi ayrıca yakında yapılacak olan Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergaha da yakındır.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 5 345  numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…