Kategoriler
Proje Haberleri

Ekici Life Bağlıca özel fiyatlarla satışta

Ekiciler İnşaat firması tarafından Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bağlıca Mahallesi’nde Ekici Life Bağlıca projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler satışa sunuldu. Peki konut projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Evlerin fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Bağlıca Mahallesi üzerindeki arsa alanı üzerinde inşa edilen projede satışlar başladı. Tek konut bloğundan meydana gelen projede her daireye özel kapalı otopark bulunmaktadır. Ayrıca konut projesi kapsamındaki daire içlerinde yangın alarmı, vestiyer, giyinme odası, kiler gibi olanaklar da yer almaktadır. Bunların yanı sıra ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, ankastre ser, spot aydınlatma gibi donanımlara da yer verilmektedir.

Proje 2+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin büyüklükler ise brüt 96 metrekare ile 185 metrekare arasında değişmektedir. Geniş bir alana konumlanmış site içerisinde spor alanı, oyun parkı, kapalı garaj, su deposu gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca kamera sistemi, otopark, güvenlik, jeneratör, kapıcı gibi olanaklar da proje kapsamında sunulmaktadır.

Ekici Life Bağlıca fiyatları ne kadar?

Konut projesinde iki tip daireler mevcuttur. Bu daireler 2+1 ve 4+1 olarak tasarlanmıştır. Konutların fiyatları, dairelerin tipine, bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 96 metrekare brüt alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 199 bin TL’den başlamaktadır.

185 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 2 milyon 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ekici Life Bağlıca teslim tarihi olarak bakıldığında 2022 yılı Aralık ayı olarak görülmektedir.

Ekici Life Bağlıca nerede yer alıyor?

Konut projesi, Bağlıca’nın en gözde yeri Mermeroğlu Caddesi ve Bağlar Caddesinin köşe başında konumlandırılmıştır. Aynı zaman okullara, marketlere, sağlık ocağına, otobüs duraklarına yürüme mesafesindedir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0534 590 78 49 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…