Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Ekol Kent 2 Bursa satışları devam ediyor

Ekol Kent 2 projesi, Bursa Nilüfer’de yer almaktadır. Birinci etabı büyük ilgi gören projenin ikinci etap satışları da aynı ilgi ile devam ediyor. NGYO Konut Market tarafından hayata geçirilen proje hakkında detaylar ve dairelerin özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Ekol Kent 2 projesi toplam 4.087 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Projede toplam 54 adet daire, 6 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler 3+1 standart, 3+1 – 4+1 dubleks  ve kişiye özel  kullanımına sahip bahçe kat daireler olmak üzere farklı tiplerdedir. Binalar deprem yönetmeliğine uygun şekilde yapılmıştır. Özel olarak ısı ve ses yalıtımına sahiptir. Dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odasında banyoya ek olarak giyinme odası da vardır. Ek olarak geniş dairelerde çamaşır odası da bulunmaktadır. Dairelerin iç kapıları kullanışlı ve özel tasarımdır. Dış kapılar ise daha güvenli olan çelik kapıdır.

Ekol Kent 2 projesinde araç park etmek için açık otopark vardır. Katlara iniş çıkış için özel asansör sistemi vardır. Yüzme sporu sevenler için açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Konum olarak Bursa’nın en önemli yerlerinden birisi olan Balkan mahallesinde yer almaktadır. Eczane, sağlık ocağı, cami, market, park, ilkokul ve ortaokula yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım için minibüs ve otobüs kullanılmaktadır.

Ekol Kent 2 dairelerinin büyüklükleri

Projede farklı tiplerde daireler bulunmaktadır. Bu dairelerden normal 3 oda 1 salon olanları 144 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dubleks olarak 3 oda 1 salon olan daireler 160 metrekare kullanım alanına sahiptir. Son olarak projenin en geniş daireleri olan dubleks 4 oda 1 salon daireler ise 190 metrekare büyüklüğündedir.

Ekol Kent 2 daireleri fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Daireler kredili alıma uygun değildir. Takas ve görüntülü arama seçeneği de bulunmamaktadır. Projede yer alan 3 oda 1 salon bahçe katı daireleri 1 milyon 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin şu anda bulunan satış fiyatları, ödeme seçenekleri ve diğer merak edilenler için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0 (224) 443 00 59 ve 0 (530) 994 16 66 numarası bulunmaktadır. Bu numaralardan ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız