Kategoriler
Proje Haberleri

Ekotek İnşaat Set Sitesi 2023’te teslim

İstanbul Suadiye’de deniz manzarasına karşı yükselen Ekotek İnşaat Set Sitesi projesinde daire satışları devam etmektedir. Proje 2 bloklu bir site olarak inşa edilmektedir. Ayrıca projenin Eylül 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.  Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Ekotek İnşaat Set Sitesi Deniz Manzaralı Daireleriyle Dikkat Çekiyor

İstanbul Kadıköy konut projesi, Suadiye Mahallesi üzerindeki toplam 6 bin 450 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi kapsamında yer alan dairelerin hepsi deniz manzarasına sahiptir. Aynı zamanda daireler lüks pek çok donanıma sahip olarak tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra Kadıköy konut projesi akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca dairelerde ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, panjur, ankastre set, küvet, görüntülü diafon gibi olanaklar da yer almaktadır.

Proje, 2 bloktan meydana gelmektedir. Lüks site içerisinde spor alanı, oyun parkı, kapıcı, jeneratör, güvenlik, otopark, kapalı garaj, kamera sistemi gibi olanaklar yer almaktadır. Ekotek İnşaat Set Sitesi sitesi kapsamında iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 4+2 dubleks olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 130 metrekare ile 185 metrekare arasında değişmektedir.

Kadıköy Projesi Kapsamındaki Daireler Ne Kadara Satılmaktadır?

İstanbul konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 5 milyon 250 bin TL,

1850metrekare 4+2 daireler 7 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Konut Projesi Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, İstanbul Kadıköy’de oldukça popüler bir semt olan Suadiye’de yer almaktadır. Ayrıca proje  Çağlar Sokak’ta yer alıp denize yürüme mesafesindedir. Dairelerin en geç Eylül 2023’te teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 493 11 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…