Kategoriler
Proje Haberleri

Element Lal Opal fiyat bilgisi

Mersin’in Yenişehir ilçesinde, Oktay İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Element Lal Opal konut projesi, toplam 66 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesi, 13 katlı tek bloktan oluşuyor. Konut projesinde 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 91 metrekare olarak tasarlandı. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 192 metrekare olarak tasarlandı.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Element Lal Opal konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 410 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesindeki dairelere kişisel ödeme seçeneklerinden yararlanarak sahip olabilmek mümkün.

Element Lal Opal konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede güvenlik, kapalı otopark, fitness salonu, açık otopark gibi bazı sosyal donatı olanakları mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde jeneratör de mevcut. Aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor. Konut projesi geniş peyzaj alanlarına sahip durumda bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Element Lal Opal konut projesi, Palmiye Mah. Adnan Menderes Blv. Oktay Apt. No: 9/B Yenişehir Mersin adresinde yer alıyor. Konut projesiyle ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0324 502 10 01 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.