Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Elif İnşaat Akçaabat projesi satışta

Elif İnşaat Trabzon Akçaabat projesi, geniş ve modern dairelerden oluşan bir projedir. Elif Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen proje şu an inşaat aşamasındadır. 2023 Ağustos ayında teslimi planlanan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Elif İnşaat Trabzon toplam 3.439 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 7 katlı olarak yükselen blokta toplam 24 daire bulunmaktadır. Daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Fransız balkon olan bu yaşam alanlarında hem yaz hem kış mevsiminde vakit geçirmek mümkündür. Konutların iç kapıları modern görünümlüdür. Dış kapılar ise hem modern görünümlü hem de güvenlikli çelik kapıdır. Tüm dairelerde ortak banyo dışında yatak odası içinde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Yatak odası içinde özel bir alanda giyinme odası da mevcuttur. Banyolarda banyo dolabı, mutfaklarda mutfak dolabı mevcuttur. Banyolarda ayrıca duş kabini de vardır. Konutların kışın ısıtılması için yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

Elif İnşaat Trabzon dairelerine iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Dairelerin güvenliği için şifreli bina giriş kapısı ve görüntülü diafon vardır. Genel güvenlik içinse kameralı güvenlik sistemleri devrededir. Araç parkı için site içinde hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Site bahçesinde dinlenmek için özel kamelyalar vardır. Proje konumu, sağlık ocağı, hastane, eczane, market, ilkokul, ortaokul, lise gibi önemli yerlere yürüme mesafesindedir.

Elif İnşaat Trabzon daireleri fiyatları

Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. İnşaat aşamasında olan dairelerin 2023 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Satışta olan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon olan daireler 85-87 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahiptir. Şu anda 1 milyon 650 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 3 oda 1 salon olan daireler 112 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler ise 1 milyon 900 binden başlayan fiyatlara sahiptir.

Elif İnşaat Trabzon daireleri fiyatları zaman içinde değişmektedir. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları gibi ek olarak bilgileri firmadan alabilirsiniz. Bilgi almak için 0 (532) 656 25 57 numaralı telefonu arayıp ayrıca istediklerinizi sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız