Kategoriler
Proje Haberleri

Elisyum Gold İnegöl son daireler satışta

Konut projesi Bursa İli, İnegöl İlçesi, Yeni Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. İnegöl konut projesi İnegöl Yıldız İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Projede daireler hemen teslim edilmektedir. Elisyum Gold İnegöl konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

İnegöl Yeni Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesinde toplam 54 daire yer almaktadır. Elisyum Gold İnegöl projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 150 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca proje kapsamındaki dairelerde yerden ısıtma, ebeveyn banyosı gibi olanaklara yer verilmiştir.

Proje içerisinde; geniş peyzaj alanı, her daire için bir otopark, güvenlikli geçiş yer almaktadır. Aynı zamanda projede kamelyalar, çocuk parkı, tesis gibi olanaklarda bulunmaktadır. Proje farklı kat ve cephe seçenekleri de mevcuttur. Site toplam 5 blok ve 54 daireden oluşmaktadır. Projede son daireler satışa çıkarılmıştır.

Elisyum Gold İnegöl fiyatları ne kadar?

İnegöl konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden sınırlı sayıda;

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Elisyum Gold İnegöl nerede yer alıyor?

Konut projesi İnegöl, Yeni Mahallesi’nde site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, Yeni cazibe merkezi Kozluca Bölgesi Akpınar Caddesi üzerinde konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0552 716 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…