Kategoriler
Proje Haberleri

Elit 10 Life Akçay Daireleri Hemen Teslim!

Elit 10 Life Akçay konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Edremit İlçesinde yükselen proje AYR Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Edremit İlçesi Akçay Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3 konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Elit 10 Life Akçay kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler ankastre set, görüntülü diyafon, merkezi ısıtma sistemi, vestiyer,  gibi olanaklara da sahiptir.

Balıkesir konut projesinde 72 adet daire yer almakta olup iki tip daire seçeneği mevcuttur. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 114 metrekare arasında değişmektedir. Daireler hemen teslim aşamasında olmakla birlikte daire satışları devam etmektedir. Proje kapsamında ayrıca açık yüzme havuzu, kapalı otopark, güvenlik kamerası, çevre peyzaj gibi imkanlar da bulunmaktadır.

Elit 10 Life Akçay konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Edremit, Akçay Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca proje denize 400 metre mesafededir ve önünden minibüs hattı geçmektedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

80 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 80 bin TL,

98 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 140 bin TL,

112 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 160 bin TL,

114 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 270 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca daire satışları sırasında kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 777 90 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…