Kategoriler
Proje Haberleri

Elit 44 Ordu satışları devam ediyor

Elit 44 Ordu konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini beklemektedir. Proje, Alan Yapı tarafından Ordu’nun Altınordu İlçesinde hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar son derece modern ve lüks donanımlara sahip dairelerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra proje farklı birçok olanağı da bir arada sunmaktadır. Projenin ne gibi imkanlar sunduğunu, Daire fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi, konut projesinin nerede hayata geçirildiğini öğrenmek için ve daha detaylı bilgiye sahip olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz…

Elit 44 Ordu özellikleri neler?

Konut projesi tek bloklu bir site içerisinde yer almaktadır. Ordu’nun Altınordu İlçesinde, Eskipazar Mahallesi üzerindeki inşaat alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Daire içlerinde alaturka tuvalet, ısıcam, mobilya, parke zemin gibi imkanlar da mevcuttur. Aynı zamanda Ordu konut projesinde hayat kolaylaştırıcı olanakları ile ön plana çıkmaktadır. Proje kapsamında daireler doğalgaz ile ısınması sağlanmaktadır.

Projede site içerisinde oyun parkı, spor alanı, açık otopark gibi imkanlar sunulacaktır. Aynı zamanda site içerisinde su deposu, hidrofor, kamera sistemi gibi olanaklar da mevcuttur. Ordu’da hayata geçirilen konut projesi iki tip daireden meydana gelmektedir. Proje, 2+1 ve 3+1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 117 metrekare ile 140 metrekare arasında değişmektedir.

Ordu Altınordu projesinde fiyatlar nasıl?

Ordu konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine, katına göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

117 metrekare 2+1 daireler 700 bin TL,

140 metrekare 3+1 daireler 800 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca dairelerin zemin katında 600 bin TL’den başlayan fiyatlar sunulmaktadır.

Elit 44 Ordu nerede hayata geçiriliyor?

Konut projesi Altınordu’nun Eskipazar Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje yeni otogar yakınında, botanik bahçesine 2 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0452 234 19 05 ve 0539 912 91 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…